René Arts: “Ik ben een witte raaf in de verzekeringswereld”​

maandag 06 februari 2023

“De wereld van risico’s en verzekeren verschuift al jaren richting doe-het-zelf polissen en call centers, maar dat is juist wat ik niet wil. Ik wil er zijn voor de mensen, een goed advies geven en vooral met verstand van zaken mijn klanten helpen”.

Aan het woord is René Arts van Arts verzekeringen. Ruim 30 jaar ervaring en al twaalf jaar onafhankelijk adviseur en een specialist in schadeverzekeringen. “Daar ligt mijn kracht, in het afwegen van risico’s en in het geven van een goed advies, ook bij schade. Dan gaat het niet alleen over de premie, maar vooral ook over de dekking en voorwaarden. Zodat klanten niet worden verrast en er ook nooit alleen voor staan”.

Arts verzekeringen werkt niet met een keuzemenu of een callcenter, maar je krijgt René of echtgenote Willian direct zelf aan de lijn. Zij kennen hun klanten en situatie persoonlijk en werken met korte lijntjes. Zowel intern, naar de verzekeringsmaatschappijen en naar de klanten, dat is wel zo makkelijk. René heeft veel plezier in zijn werk en straalt dat ook uit. Want tevreden klanten bevestigen zijn goede keuzes. “Liever een witte raaf in de wereld van schadeverzekeringen dan een dertien-in-een-dozijn aanpak. Echt ontzorgen en de klant centraal zetten kan alleen als je je in die klant kunt verplaatsen. En dat doen wij.”

Wilt u het zelf eens ervaren, bel Arts verzekeringen op 0485-384759 of loop eens binnen aan de Breestraat 47 in Sint Anthonis.

Bron: Adverteerder aan het woord (Trots Sint Tunnis febr. 2023)

Terug naar nieuwsoverzicht

Een greep uit het assortiment van verzekeraars waarmee wij samenwerken:

a.s.r.
AEGON
Nationale Nederlanden
Movir
Unigarant
Bovemij Verzekeringen
De Goudse Verzekeringen
Markel Verzekeringen
OOM Verzekeringen
Avéro Achmea
Noorderlinge verzekeraars
Klaverblad Verzekeringen
ONVZ
Stad Holland
ARAG
DAS Rechtsbijstand
de Vereende
Allianz
Allianz Global Assistance